Lidt om Børne-Bandens Dagpleje.

Vi hedder Karina & Rene. Karina er 39 år, Rene 44, vi har 3 hjemmeboende børn, Lærke på 18, Simone på 13, og Mikkel på 12 år, samt vores ude kat Emil.

Vi prioriterer vores børn meget højt, og bruger en del af vores fritid på Lærkes og Simones sport som er håndbold, og Mikkel som for nylig også er startet til håndbold.

Vi bor centralt i Vejgaard, tæt på busforbindelser, grønne områder, bibliotek og legepladser.

Vi har begge i tidligere jobs, arbejdet på forskellige døgninstitioner og boenheder, hvor vores arbejde primært har været den pædagogiske og anerkendende tilgang, samt neuropædagogiske principper.

Nedenfor kan i læse lidt om, hvad vi som privat børnepasserer kan tilbyde jer og jeres barn i dagligdagen.

  • Vi vægter et godt og åbent samarbejde med forældrene højt, vi vil gøre vores til, at der skabes en god og tryg hverdag for børnene, hvor de trygt kan udvikle sig. For os, har det stor betydning, at relationen til forældrene er åben og tillidsfuld.
  • Vi har fokus på det enkelte barn, vi prioriterer at guide hvert enkelt barn i at blive selvhjulpen, svarende til det enkelte barns alder. Da det er vores overbevisning, at børnene har brug for den selvstændighed, når børnene når børnehave alderen. Vigtigt er det også at hvert enkelt barn føler sig værdifuldt, som det menneske det er.
  • Vi har fokus på genkendelighed i hverdagen, da det er vores overbevisning at genkendelighed skaber ro og tryghed og har stor betydning for børnenes trivsel og udvikling. Vi bruger derfor meget tid ”hjemme” i de vante omgivelser, og her har børnene tid til leg og fordybelse.
  • Vi tager naturligvis også på ture ud af huset, for at styrke det sociale samspil og relationer men det vil være på børnenes præmisser.

Hos os er der plads til fysisk udfoldelse både inde og ude, og vi er ude hver dag uanset vejret, for os er det vigtigt at børnene får stimuleret sanserne eksempelvis: mærke sneen, regnen, blæsten osv. vi har en stor lukket stenbelagt gårdsplads, hvor der er mulighed for at køre på scootere, gå med dukkevogn og lege i sandkasse/legehus.

Hos Børne-Banden vil vi gerne, at man har rigeligt med skiftetøj med. Og det må forventes, at børnene bliver beskidte i løbet af dagen, hos os, da vi opholder os rigtig meget udenfor. Vi har en stor dobbelt carport, hvor barnevogne kan stå i læ for vind og vejr. Der vil være mulighed for at lade barnevognen stå alle ugens dage, eller gøre brug af en af de barnevogne vi stiller til rådighed.

Indenfor er der legetøj til både små og store børn. Vi har en stor madras som vi bruger som en tryg base for børnene, her læser vi historier, synger, men vi bruger også madrassen til underlag når vi skal bruge motorikken. Vi har altid papir, farveblyanter og andet godt til kreativ udfoldelse, hvor vi netop øver os på finmotorikken og sanserne.

Hos os, spiser vi sundt og varieret kost, og det betyder også, at børnene ikke bliver tilbudt saftevand, slik og kage. Der er selvfølgelig enkelte undtagelser ved højtider som jul og fødselsdage med forældrenes samtykke. Hos os serverer vi ikke varm mad i løbet af dagen, da tiden der bruges på madlavning tages fra børnene.

Skulle du have nogle uddybbende spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.